targ scoala rebreanuȘcoala Gimnazială “Liviu Rebreanu” din Mioveni a organizat luni 24 aprilie, Târgul Antreprenorial pentru elevi - ”Micul comerciant”.

Micii antreprenori și-au așteaptat răbdători clienții cu o minilibrărie și o minicofetărie. Tot în sala de sport a unității de învățământ a avut loc și concursul de prăjituri și de abilități practice ”Mâini dibace”.

Veniturile realizate în cadrul expozițiilor cu vânzare vor fi donate Asociației de Părinți a Școlii Gimnaziale „Liviu Rebreanu” Mioveni și vor fi folosite pentru procurarea de material didactic necesar desfăşurării procesului instructiv-educativ.

Proiectul județean, organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Argeș, s-a încheiat cu un concurs în care a fost premiată “Cea mai gospodină mămică”.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.