Georgescu

Joi 20 aprilie este o zi specială pentru primarul Ion Georgescu de la Mioveni, care împlinește 63 de ani. O aniversare specială pentru un OM dedicat trup și suflet comunității, dedicat unui oraș ce cunoaște o dezvoltare fără precedent. O zi în care Ion Georgescu va ciocni o cupă de șampanie cu familia și cu colegii din Primăria Mioveni.

La 63 de ani, Ion Georgescu este un om împlinit atât personal, având o familie minunată și două nepoțele adorabile, cât și profesional, fiind unul dintre cei mai apreciați și implicați primari din România.

O spun fără ezitare: Ion Georgescu este dedicat 7 zile din 7 orașului pe care îl conduce. Un primar care vine mereu în week-end să lucreze, să caute și să dezvolte noi proiecte benefice pentru Mioveni, un oraș ce nu încetează să surprindă plăcut.

Iar primarul Ion Georgescu are o energie și o pasiune incredibile în tot ceea ce face pentru Mioveni. O energie și o pasiune pe care le-am remarcat încă din decembrie 2000, când l-am întâlnit prima oară pe Ion Georgescu, pe atunci viceprimar la Mioveni. Acum peste 22 de ani, venisem la Mioveni ca să scriu un articol despre concursul județean de matematică ”Dan Barbilian”. Seara, după încheierea concursului, am zăbovit puțin la un restaurant din oraș și am stat de vorbă cu Ion Georgescu timp de mai bine de o oră. Și mi-a plăcut de la început modul în care se gândea la viitorul orașului, proiectele foarte fezabile pe care le schița încă de pe atunci. Mi-a plăcut mult și atașamentul lui Ion Georgescu față de Mioveni, un atașament pe care extrem de puțini primari din țară îl au față de orașele pe care le conduc.

Iar acum, în anul de grație 2023, Ion Georgescu a rămas la fel de atașat cu fapta față de orașul pe care îl conduce. Un exemplu de PRIMAR și de OM.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.