scoala costesti argesDe la începutul acestei săptămâni, o echipă de trei inspectori de la Inspectoratul Școlar Argeș a început o anchetă și o cercetare disciplinară la Școala nr. 1 din Costești, acolo unde în lunile martie și aprilie un elev de doar 12 ani a fost umilit și bătut în numeroase rânduri de către cinci eleve, dintre care trei sunt colege de clasă. După cum ne-a confirmat inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu, ancheta în acest caz va fi finalizată miercuri 19 aprilie, ulterior urmând a fi anunțate și concluziile anchetei și măsurile luate. Daniela Irimia, directoarea școlii, și-a dat deja demisia.

Și Poliția Argeș are o anchetă deschisă de peste o săptămână, după ce pe 6 aprilie mama băiețelului hărțuit a făcut plângere. Părinții celor cinci fete agresoare au fost deja chemați atât la școală, cât și la poliție.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.