stomatologie gratuita mioveni

La Mioveni, implicarea constantă și susținută a autorităților locale se reflectă și în serviciile medicale de top de care beneficiază populația. De aproximativ 15 ani, grație unei inițiative lăudabile a primarului Ion Georgescu, serviciile stomatologice oferite elevilor și preșcolarilor sunt gratuite. O realizare admirabilă în condițiile în care, după cum bine se știe, serviciile stomatologice sunt în general foarte scumpe.

Cei peste 5.000 de elevi și preșcolari înscriși în unitățile de învățământ din oraș beneficiază de servicii stomatologie gratuite, oferite prin intermediul Cabinetului de specialitate al Liceului Teoretic "Iulia Zamfirescu" Mioveni, cu ajutorul și profesionalismul doctorului stomatolog Rizea Cristina Elena și a asistentei de stomatologie Anton Sofia.

La finalul anului trecut, cabinetul stomatologic a fost dotat cu echipamente medicale noi, de ultimă generație, achiziționate de Consiliul Local cu sprijinul S.N. Nuclearelectrica S.A., care a oferit o sponsorizare în cadrul proiectului "Nucleu de Bine", implementat în perioada octombrie 2022 - martie 2023.

Aceste este doar unul dintre cele 60 de proiecte care au fost sponsorizate în beneficiul comunităților de către Nuclearelectrica în cursul anului 2022 prin intermediul platformei Nucleu de Bine, cu un buget angajat total de 10,58 milioane lei.

ion georgescu si copii

”Elevii și preșcolarii din Mioveni au servicii stomatologice gratuite de aproximativ 15 ani. Cu ajutorul celor de la Nuclearelectrica am schimbat mobilierul și aparatura de la cabinetul stomatologic. Este un proiect lăudabil al celor de la Nuclearelectrica pentru învățământ. La cabinetul stomatologic de la Liceul ”Iulia Zamfirescu” pot veni elevi și de la celelalte unități de învățământ de pe raza orașului”, a declarat pentru FinanciarPress.ro primarul Ion Georgescu.

Serviciile stomatologice oferite copiilor și adolescenților din Mioveni sunt diverse, precum periaj, detratraj, fluorizare, tratamentul cariilor dentare, sau tehnici de igienă orală, costurile de funcționale ale cabinetului și ale materialelor sanitare fiind suportate de Consiliul Local Mioveni.

 

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.