ilinca

Adi Ilinca, fondatorul săptămânalului Impuls de Argeş și unul dintre cei mai apreciați și experimentați jurnaliști din Argeș, este grav bolnav şi are nevoie de ajutor pentru a supravieţui unei boli crunte.

În urmă cu nouă ani, Adi Ilinca a fost diagnosticat cu o boală gravă: i s-a descoperit o tumoare cerebrală. A reușit, cu ajutorul a numeroși argeşeni inimoşi, să strângă suma necesară (50.000 de euro) efectuării unei operaţii pe creier în Germania. La Hanovra, în Germania, i-a fost extirpată o tumoare de circa 4,5 centimetri, după care colegul nostru a putut duce o viaţă cât de cât normală. La finele anului trecut, boala a recidivat din păcate, astfel încât Adi Ilinca are din nou nevoie de ajutorul nostru.

Pentru cei care doresc detalii despre starea de sănătate a lui Adi Ilinca, le puteţi obţine de la cea care îl îngrijeşte, Mădălina Baban, la telefonul 0758-267 141. Adi Ilinca urmează tratament chimioterapic de mai multe săptămâni

Pentru cei care vor să-l ajute financiar pe apreciatul jurnalist să treacă peste acest nou hop teribil al vieţii, există un cont personal al acestuia:

 

RO17 RNCB 0624 0137 3709 0008

RNCBROBU, deschis pe numele Adrian Ilinca.

 

FOTO: argesulonline.ro

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.