petrecere caritabilaÎntr-o lume în care domină în procent destul de mare egoismul și nepăsarea față de cei din jur, există și excepții fericite, exemple minunate de altruism și dragoste față de cei defavorizați, față de cei pe care viața nu i-a răsfățat deloc. Iar un astfel de exemplu de umanitate este argeșeanca Andreea Tamaș. Terapeut ABA (analiză comportamentală aplicată), Andreea Tamaș tratează de mai mulți ani copiii cu autism și este implicată constant în campanii caritabile și umanitare, atât în Argeș, cât și peste hotare.

Fondatoare a Asociației „Ajut, deci exist“, fundraiser și manager de proiecte sociale, dar și terapeut comportamental pentru copii, Andreea ajută numeroși copii cu autism și face constant campanii pentru sprijinirea celor nevoiași sau cu probleme de sănătate. În urmă cu cinci ani, Andreea Tamaș a avut o altă inițiativă specială: a creat conceptul caritabil ”Dăruiește ziua ta”. Un concept grație căruia până acum peste 250 de oameni și-au donat ziua de naștere. Grație acestei inițiative s-a conturat un nou concept: petrecerea caritabilă. În loc de cadouri, sărbătoriții primesc bani pe care, ulterior, îi donează către o cauză nobilă.

Și în seara zilei de joi 2 martie, invitat de Andreea Tamaș, am participat în premieră la o astfel de petrecere caritabilă în spațiul cald de la Restaurantul Bibliotheque din centrul Piteștiului. Iuliana Cherăscu, bună prietenă cu Andreea Tamaș, a ales să își dăruiască ziua de naștere unor copii cu dizabilități, banii primiți în loc de cadouri mergând la Asociația ”Ajut, deci exist”. Și a fost o petrecere cu adevărat de neuitat, cu zeci de invitați, cu momente memorabile, cu muzică bună, cu dans. A fost o petrecere caritabilă ALTFEL în cel mai bun sens al cuvântului. O petrecere la care cei care au dăruit au și primit momente de neuitat, antren și vibe pozitiv. Magicianul MAGITOT, câștigător al Premiului de Originalitate la ”Românii au talent”, a oferit un show plin de zâmbete, originalitate și spontaneitate. Un mix excelent de teatru, magie, comedie, stand-up și energie. Iar invitații la petrecere au fost și participanți la show-ul lui MAGITOT. Un show la care am râs cu lacrimi mai bine de o jumătate de oră.

Seara a continuat apoi cu un concert foarte plăcut al Mister Friday, o trupă tânără din București cu un sound foarte interesant și cu mult ”soul” și la propriu și la figurat. O trupă ce a făcut ca toată lumea să se ridice de la mese și să danseze.

Iar petrecerea caritabilă de la Bibliotheque a continuat ore bune și cu aceeași atmosferă tonifiantă și stenică. Un exemplu special despre cum să faci o faptă bună și să ai parte de o seară memorabilă în același timp.

petrecere

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.