dan-stroe-curatenie.jpgCampania de colectare a deșeurilor vegetale de pe raza comunei Bradu a avut ca dată de începere ziua de 01.03.2023.
Însă, datorită numeroaselor sesizări venite din partea dumneavoastră, conducerea Primăriei a hotărât împreună cu reprezentanții societații de salubrizare devansarea acestei date, colectarea deșeurilor începând în fapt de astazi, 27.02.2023, anunță primarul Dan Stroe.
"Angajații societății de salubrizare vor ridica gratuit crengile uscate, conform programului deja cunoscut:
Luni - Strada Principală
Marți - Bradu de Jos
Miercuri - Bradu de Sus
Joi - Geamăna Sat
Vineri - Platou Geamăna
Fac din nou apel către dumeavoastră să scoateți la poartă doar crengi rezultate din toaletare, nu și alte deșeuri vegetale.
Vă mulțumim pentru sprijin și înțelegere!", transmite primarul Dan Stroe.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.