traian alexandru

Originar din Pitești și stabilit în Canada de mulți ani, Traian Alexandru și-a regăsit sora după câteva zeci de ani. Traian Alexandru și Dacina Crasnanic au aflat că sunt frați după ce și-au făcut independent teste ADN și au încărcat rezultatele pe site-ul 23andMe. Cei doi locuiesc în zona orașului canadian Toronto, la mai puțin de 30 de minute de mers cu mașina unul de celălalt. Povestea lor emoționantă a fost făcută publică în această săptămână de postul TV canadian CBC. Cei doi au 50 de ani fiecare.

Alexandru i-a transmis pe Facebook, în ajunul Crăciunului din 2021, vestea surorii sale regăsite, care locuiește în Markham, la nord de Toronto, pe rețelele de socializare în Ajunul Crăciunului din 2021, la scurt timp după ce a primit rezultatele.

S-au întâlnit pentru prima oară după câteva zile și de atunci au încercat să compenseze deceniile pe care le-au petrecut despărțiți. Alexandru era adult când mama sa i-a dezvăluit pentru prima oară că a fost adoptat după ce fusese găsit abandonat lângă un tomberon. Soldatul care l-a descoperit l-a adus la sediul Poliției, iar mama lui, al cărei frate era căpitan, l-a adoptat. Alexandru s-a mutat la Toronto de aproape 15 ani.

 

Foto: CBC

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.