doctor maleki

Stabilit de mai mulți ani la Mioveni, unde și-a deschis un cabinet stomatologic în 2018, doctorul iranian Hamid Maleki este un exemplu de umanitate și altruism. De mai bine de un an, doctorul Maleki acordă gratuit consultații și intervenții persoanelor nevoiașe din oraș. Iar în ședința de Consiliu Local de la Mioveni de joi 16 februarie se va vota o hotărâre în urma căreia se va aproba un protocol de colaborare-cadru între Primăria Mioveni prin Direcția de Asistență Socială și Clinica Dentară Dr. Maleki, pentru acordarea în mod gratuit a serviciilor stomatologice, consultații, intervenții și tratamente specifice dar și protezare pentru persoanele marginalizate social sau cu risc de marginalizare. În funcție de complexitatea cazurilor se va stabili numărul persoanelor beneficiare ale acestor servicii socio-medicale. Proiectul de hotărâre a fost inițiat de către primarul Ion Georgescu, edilul de la Mioveni demonstrând încă o dată că este alături cu fapta de persoanele defavorizate.

”Noi colaborăm deja cu clinica pe anumite cazuri sociale. Și ne-am dorit să oficializăm această colaborare. Sunt 8-10 cazuri de persoane nevoiașe tratate gratuit în fiecare lună la clinică. Domnul doctor Maleki a venit la mine acum un an și s-a oferit voluntar să ajute oamenii sărmani, îi place la Mioveni, unde își desfășoară activitatea, este atașat de oraș și vrea să ofere ceva înapoi orașului Mioveni”, a declarat primarul Ion Georgescu pentru FinanciarPress.ro

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.