gaze golestiPrimarul Nicolae Velcea de la Ștefănești dovedește constant că proiectele esențiale pentru comunitate sunt o realitate palpabilă. Iar un exemplu foarte bun este cel legat de proiectul privind introducerea gazelor la Golești. Începute acum mai puțin de două luni, lucrările merg într-un ritm foarte avansat. ”Se lucrează la acest proiect important din decembrie 2022, iar acum stadiul lucrărilor este de aproximativ 50%. Lucrarea însumează 6,3 kilometri și 480 de familii din satul Golești vor beneficia de sistemul de distribuție a gazelor naturale”, a declarat primarul Nicolae Velcea pentru FinanciarPress.ro. Această lucrare foarte importantă va fi finalizată în următoarele luni.

Mai trebuie spus că în acest an va începe și extinderea rețelei de gaze pe o lungime de 2,5 kilometri în Valea Mare, sat Enculești (până la Podul lui Trante).

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.