lasconiDe mai bine de doi ani de când conduce orașul Câmpulung, primarul USR Elena Lasconi este un exemplu impresionant la nivel național de implicare 150% pentru comunitate și de atragere de numeroase proiecte foarte importante pentru oraș. Numai până la finalul anului 2022, în doar doi ani de mandat, Elena Lasconi și echipa sa din Primăria Câmpulung au reușit să atragă proiecte cu finanțări nerambursabile de 250 de milioane lei. Proiecte esențiale pentru dezvoltarea unui oraș care a fost ignorat de toți primarii din perioada 1990-2020.

Și, cu toate că rezultatele se văd, cu toate că Elena Lasconi face treabă cum nu a făcut niciun primar la Câmpulung până în 2020, Consiliul Județean Argeș nu sprijină financiar inițiativele și proiectele de la Câmpulung. Iar joi 9 februarie, în conferința de presă a USR Argeș, Elena Lasconi a taxat foarte dur lipsa de susținere a CJ Argeș. ”Mă gândesc serios ca la regionalizare Câmpulungul să treacă de partea Brașovului. Consiliul Județean Argeș nu a făcut nimic pentru oraș. PSD a băgat în faliment ARO la Câmpulung. Nu văd de ce am rămâne pe Argeș în condițiile în care Consiliul Județean Argeș nu ne sprijină cu nimic. Voi face și referendum dacă va fi necesar. CJ Argeș nu ne-a ajutat nici măcar cu reabilitarea unui WC de la Colegiul Național ”Dinicu Golescu”, unul de top la nivel național și care e condus-culmea!-de un membru PSD. Vreau să fac apel la toți oamenii de bună credință să înțeleagă că se poate. Proiectele numeroase atrase la Câmpulung sunt un exemplu că se poate. Cel mai greu e să fii pentru. Iar eu sunt pentru România, pentru Câmpulung”, a declarat primărița Elena Lasconi.

FinanciarPress.ro a cerut un punct de vedere Consiliului Județean Argeș privind declarațiile primăriței Elena Lasconi, însă nu a primit un răspuns până la ora redactării acestui articol.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.