pasapoarte1.jpg3 argeșeni și-au depus dosarele pentru examenul de obținere a permisului de conducere folosindu-se de caziere judiciare obținute online.  Asta reduce timpul de așteptare pentru cei care își întocmesc dosarele.

Pașii pentru a obține online cazierul judiciar: 

- Dacă aveți cont pe Ghișeul. Ro, trebuie doar să vă validați identitatea cu un card emis de o bancă din România. Cel pe care l-ați folosit în trecut să plătiți taxe sau impozite prin aplicație, este bun.  Veți fi direcționați către platforma HUB.MAI.GOV.RO. Urmați pașii de acolo în completarea cererii. 

- Dacă nu aveți cont pe Ghișeul.ro, accesați direct platforma HUB.MAI.GOV.RO și  veți fi ghidat pentru înregistrarea unui cont. 

- Diferența între cele două tipuri de solicitanți o face faptul că, în a doua situație, trebuie să mergeți , o singură dată, la ghișeul unde se eliberează fizic certificatele de cazier. Explicația este simplă: este nevoie de o confirmare a faptului că datele introduse sunt chiar ale dvs. 

Cazierul judiciar este valabil 6 luni și este obligatoriu la dosarul pentru permis.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.