Anunt-Mediu-1.jpgNISE RENT SRL, titular al proiectului ,,Construire hală”, propus a fi amplasat în comuna Albota, satul Albota, Tarla T88, Parcela 802, județul Argeș, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Argeș – nu se supune evaluării impactului asura mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a imactului asura mediului și de evaluare adecvată, pentru proiectul „Construire hală”, propus a fi amplasat în comuna Albota, satul Albota, Tarla T88, Parcela 802, județul Argeș.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la APM Argeș, cu sediul în Pitești, str. Egalității, nr. 50, județul Argeș, în zilele de luni – vineri , între orele 10 – 13, precum și la următoarea adresă de internet http://apmag.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare la sediul APM Argeș, în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunț.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.