transfagarasan 01Din această dimineață, de mai multe ore, Transfăgărășanul este blocat la kilometrul 97 din cauza mai multor căderi de piatră. După cum ne-au precizat reprezentanții IPJ Argeș, mai multe utilaje intervin deja pentru degajarea drumului. Zona blocată se află aproape de barajul Vidraru. Se speră ca cel târziu diseară sutele de pietre căzute pe drum să fie date la o parte, iar circulația să fie reluată.

Din 17 noiembrie 2022, circulația rutieră este închisă pe Transfăgărășan de la km 104+000 (Piscu Negru) până la km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă).

Azi dimineață în jurul orei 5 a avut loc alunecarea pe Transfăgărășan la km 97+ 250 blocând total drumul cu stânci și copaci un ebulment pe aproximativ 70 de metri. Am adus utilajele în maxim 20 minute, un încărcător, după care am adus încă unul mai mare și 2 camioane, se lucrează intens și avem pe drum încă un excavator de mare capacitate pentru înlăturarea unor stânci de mare greutate . Momentan este blocat la locul alunecării unde se lucreză intens pentru a elibera o bandă ca să se dea drumul la trafic”, a declarat pentru FinanciarPress.ro Gheorghe Mihăiţă, şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Piteşti.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.