bully3.jpgDin ce în ce mai des sunt semnalate formele de manifestare a unui fenomen negativ - bullying-ul - tot mai prezent în şcolile din România: violenţă fizică sau verbală, abuz emoţional, intimidare, excludere, umilire.
Ca instrument de ajutor în prevenirea și combaterea bullying-ului în școli, polițiștii locali desfășoară activități permanente, în unitățile de învățământ din Pitești.
Obiectivele campaniilor desfășurate de polițiștii locali sunt combaterea bullying-ului între elevi, siguranța școlară, reducerea vulnerabilității minorilor față de violență și abuz, precum și scăderea riscului victimizării în școală și în comunitate.
Activitățile au un caracter interactiv, sub forma unui dialog deschis cu reprezentantul Poliției Locale Pitești. Astfel de acțiuni se desfășoară, periodic, în numeroase unități de învățământ din municipiu, pentru o mai bună înțelegere și conștientizare și pentru gestionarea eficientă a acestui fenomen complex.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.