caldararu proxenet

Luna viitoare, la Tribunalul Argeș va fi primul termen al unui proces în care nu mai puțin de 18 proxeneți vor fi judecați după ce au traficat în Marea Britanie 37 de fete, dintre care patru erau din Pitești. Rechizitoriul a fost finalizat anul trecut de către procurorii DIICOT Pitești, iar detaliile sunt teribile.

Proxeneții au acționat din 2019 până în primăvara anului trecut, în special în orașul englez Luton. Iar liderul lor era Ionuț Rocky Căldăraru (foto), un temut interlop din Dâmbovița, dat în urmărire de Poliția Română, alături de alți trei membri ai rețelei.

Conform anchetatorilor, patru dintre fetele traficate în Anglia au practicat mai mulți ani prostituția pe străzile din Pitești, fiind amendate în repetate rânduri de către polițiști.

În iarna anului 2019, una dintre prostituatele din Pitești a fost crunt bătută de către Ionuț Rocky Căldăraru și lăsată dezbrăcată în stradă. În altă ocazie, aceeași prostituată a fost tăiată la mână de către proxenet și obligată să își bea sângele din rană.

La perchezițiile efectuate la locuința lui Ionuț Rocky Căldăraru, procurorii au găsit patru pistoale și zeci de cartușe.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.