metropolitan stefanesti

Primarul Nicolae Velcea de la Ștefănești continuă să demonstreze concret cu fapta că este foarte implicat în dezvoltarea comunității.

Luni 9 ianuarie, la ședința extraordinară a Consiliului Local Ștefănești, a fost aprobată asocierea orașului Ștefănești în cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară de Transport Public Pitești. Astfel, promisiunea transportului metropolitan devine realitate și pentru orașul Ștefănești.

Se estimează că în a doua jumatate a anului 2023, transportul metropolitan va fi operațional și pentru orașul Ștefănești. Operatorul regional PUBLITRANS 2000 S.A și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești vor asigura serviciile de transport public local și pentru Ștefănești.

”După cum știți, am întâmpinat câteva probleme legate de infrastructura actuală și preluarea celor 5 trasee de pe raza orașului nostru, dar faptul că toți ne-am dorit acest transport metropolitan, a făcut să fie găsite soluții pentru a putea fi preluate toate cele 5 trasee. Această realizare este rodul unei colaborări interinstituționale excepționale, a voinței și viziunii comune, prin care să asigurăm mobilitatea comunității noastre și pe această cale, mulțumesc tuturor celor implicați pentru sprijin și înțelegere, în special domnului Cristian Gentea, primarul Municipiului Pitești. Cei care călătoresc între Pitești și Ștefănești, nu vor mai trebui să schimbe mai multe mijloacele de transport, iar timpul de deplasare va scădea simțitor. Așa cum am promis, voi face tot ce îmi stă în putință pentru a îmbunăți condițiile de trai ale cetățenilor, iar împreună cu echipa mea, vom depune toate eforturile necesare pentru a transforma Ștefăneștiul într-un oraș de care să fim mândri”, spune primarul Nicolae Velcea.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.