raffa

La începutul lui februarie 2022, făcea ocolul României cazul unui minor din Piteşti care l-a lovit cu pumnul în faţă pe alt băiat şi l-a lăsat să zacă inconştient într-un parc din cartierul Craiovei, filmarea incidentului ajungând ulterior pe reţelele de socializare.

Agresorul, cunoscut sub porecla ”Raffa”, are 14 ani şi este cunoscut ca având un temperament foarte violent. Având în vedere gravitatea faptei, acesta a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, fiind ulterior cercetat sub control judiciar timp de 90 de zile.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Pitești în luna iulie. Iar procesul în care elevul violent este acuzat de lovire sau alte violențe a avut ultimul termen la finalul lunii decembrie. Numai că magistrații de la Judecătoria Pitești s-au confruntat cu o surpriză: agresorul nu s-a prezentat la proces, deși fusese legal citat, sfidând astfel instanța. Astfel că la următorul termen, ce va fi pe 19 ianuarie, ”Raffa” va fi adus de polițiști.

Tatăl agresorului sfidează și el judecătorii: deși în septembrie 2022 a cerut amânare pentru a angaja un avocat, la termenul din decembrie nu s-a prezentat nici personal, nici cu avocat. Drept urmare, a fost amendat cu 500 de lei, după cum ne-au confirmat surse judiciare.

Conform anchetatorilor, agresorul a solicitat în februarie 2022 la cinci prieteni să filmeze cu telefoanele mobile, întrucât intenţionează să îl bată pe băiatul care i-a cerut contul de Facebook tinerei aflate cu ei. O singură persoană a filmat în cele din urmă bătaia. Victima a avut nevoie de o săptămână de îngrijiri medicale.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.