brazi-mioveni.jpgCetățenii care locuiesc la blocuri sunt rugați să depoziteze brazii lângă platformele de colectare a deșeurilor, într-un singur loc, pentru a fi ridicați de către angajații noștri. 

Acțiunea va continua pe parcursul lunii ianuarie, până ce toți brazii vor fi colectați.

Pentru cei care locuiesc la case, brazii uscați vor fi ridicați în cadrul campaniei de colectare a resturilor vegetale, după cum urmează:

Colibași și Făget: 09 și 23 ianuarie

Racovița și Clucereasa: 10 și 24 ianuarie

* deșeurile se vor prelua din fața gospodăriei.

Cetățenii trebuie să depoziteze deșeurile vegetale în ziua precedentă colectării, sau în ziua colectării.

Deșeurile se vor amplasa organizat într-un singur loc astfel încât să fie permis accesul auto, în vederea încărcării acestora.

Relații suplimentare la: DISPECERAT (NON STOP): 0736.202.067; 0348/457.102

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.