tort

Raluca Ţîrcomnicu, o tânără din Piteşti care face artă din cofetărie, realizând torturi sculptate, se bucură de aprecieri la nivel internațional. Prestigioasa revistă internațională D’licious Magazine, ce apare în Marea Britanie, a publicat imagini cu un tort în formă de aparat de fotografiat realizat de către Raluca. Nu este pentru prima oară când Raluca Țîrcomnicu este apreciată în Marea Britanie. În urmă cu doi ani, Raluca a fost recompensată cu două mențiuni la cel mai mare concurs de design de torturi din lume. Este vorba de competiţia Cake International din Marea Britanie.

Printre altele torturi deosebite realizat în ultimii ani, Raluca a „ridicat“ barajul Vidraru în formă de tort, iar cel mai mare tort realizat este unul în forma unui Range Rover, ce cântăreşte 60 kilograme şi are o lungime de 80 de centimetri. Raluca a realizat inclusiv un tort 3D cu chipul lui Cătălin Măruţă, cunoscutul realizator de la Pro TV.

După ce a lucrat mai mulţ ani la Londra şi Paris, Raluca Ţîrcomnicu a revenit în ţară în 2016 şi cu o parte din economii şi-a deschis afacerea cu torturi sculptate, dându-i un nume sugestiv: Busy Bee Party Cakes.

Crearea unui tort îi ia Ralucăi cel puţin două zile. Raluca a obţinut mai multe premii importante pentru torturile ei sculptate. La Londra chiar a obţinut un premiu doi la concursul internaţional The Cake&Bake Show, realizând un tort în forma Cruellei de Vil, faimosul personaj din 101 Dalmaţieni.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.