mioveni_oras.jpgÎn cursul anului 2022, prin intermediului camerelor video ale Sistemului de Supraveghere, amplasate în orașul Mioveni au fost constatate de către operatorii-dispeceri un număr de 1.949 de fapte (385 de sesizări, 613 de solicitări telefonice și 64 de solicitări pentru stocare imagini, 20 de adrese pentru conservare imagini, 225 de cereri de vizionare, 50 de adrese de predare imagini, 44 de raspunsuri cu predări imagini, 303 sesizări și apeluri tefefonice, 46 de sesizăări de către Dispeceratul SEdC, 196 de sesizări la Platformele de Gunoi și 3 sesizări către Servicul Ecarisaj).
Printr-un număr de 94 de adrese scrise au fost solicitate și puse la dispoziția organelor de cercetare ale Poliției Române și Poliției Locale, peste 70 de ore de filmări prin intermediul camerelor video ale Sistemului de Supraveghere.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.