permise.jpgServiciile publice comunitare care eliberează permise de conducere, paşapoarte şi cărţi de identitate vor avea program normal de lucru cu publicul pe 23 şi 30 decembrie.

Acestea nu vor funcţiona însă pe 26 decembrie 2022 şi pe 2 ianuarie 2023, declarate zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează.

„În funcţie de numărul solicitărilor şi de volumul de lucru, în anumite judeţe, programul serviciilor publice comunitare poate suferi modificări, sens în care vă recomandăm să urmăriţi paginile de internet ale serviciului public comunitar din judeţul care vă interesează.

Este important de menţionat că, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor interesaţi, Direcţia Generală Permise de Conducere şi Înmatriculări recomandă folosirea serviciului programări online – https://www.drpciv.ro/drpciv-booking", a transmis Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.