bascov-primar.jpgA inceput procedura de licitatie privind Investiția ,,Extinderea, reabilitarea reţelelor de distribuţie şi extinderea reţelelor de canalizare în comuna BascovȚ
o staţie nouă de pompare apă potabilă, echipata cu 3 pompe;
4.929 m conducte noi de distribuţie a apei;
173 de cămine de branşament pe conducta nouă de distribuţie;
3.158 m conducte de distribuţie a apei potabile;
159 de cămine de branşament pe conducta de distribuţie inlocuita;
12.337 m conducte noi de canalizare;
512 cămine de racord pe conducta nouă de canalizare;
18 statii noi de pompare apă uzată şi 2.500 m conducte de refulare.
Finanţarea a 94% din investiţia care vizează reţelele de utilităţi dinBascov este asigurată din fonduri publice nerambursabile, din care 85% Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, 13% bugetul de stat şi 2% bugete locale. De asemenea S.C. Apă Canal 2000 S.A. asigura contributia proprie, în procent de 6%, printr-un credit BERD.
Termenul limită pentru depunerea ofertelor de către firmele de construcţii este 17 ianuarie 2023, compania sau asociere câştigătoarea urmând să fie desemnată prin aplicarea criteriului „cel mai bun raport calitate-preţ”, unde 80% reprezintă preţul, 10% termenul de garanţie propus şi 10% experienţa antreprenorului ori a managerului de proiect.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.