vlad stefanMarți 21 decembrie, la Pitești a fost prezent Vlad Ștefan Niculae, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării și argeșean la origini. Acesta a venit pentru semnarea mai multor contracte de către autoritățile locale. Ulterior, prezent la conferința de presă a Primăriei Pitești, Vlad Ștefan Niculae a ținut să sublinieze că Argeșul e performer detașat la nivel național privind atragerea de fonduri nerambursabile pentru proiecte importante, evidențiind și viteza impresionantă cu care s-au mișcat autoritățile privind obținerea avizelor pentru viitorul stadion ”Nicolae Dobrin”.

”Argeșul este pe primul loc în țară privind atragerea de fonduri nerambursabile. Mă bucur că administrația din Pitești investește foarte mult în viitor. Avizarea viitorului stadion ”Nicolae Dobrin” în doar trei săptămâni este un record. Nu am văzut în viața mea așa ceva. Iar Hotărârea de Guvern pentru demolarea vechiului stadion va fi data cel târziu în prima parte din ianuarie 2023. Sper ca la vară să fie deja șantier pentru viitorul stadion”, a declarat secretarul de stat Vlad Ștefan Niculae, care este în funcție din luna ianuarie a.c.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.