ploaie.jpgAdministrația Națională de Meteorologie a transmis un cod galben de ploi însemnate cantitativ, valabil de vineri, ora 12:00, până sâmbătă, ora 12:00, în 17 județe. Unul dintre județele vizate este Argeșul, mai precis partea de nord a acestuia. 

 

În intervalul menționat în Banat, Crișana, Maramureș, nord-vestul Olteniei și local la munte, vor fi ploi însemnate cantitativ, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor depăși 25...30 l/mp și pe arii restrânse, în special în zona Carpaților Occidentali și în masivele vestice ale Carpaților Meridionali 40...60 l/mp.

Ploile vor avea și caracter de aversă și pe alocuri vor fi descărcări electrice.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.