Calea-Craiovei3.jpgAu fost finalizate lucrările la obiectivul de investiții “Lărgire Calea Craiovei - Zona Târg Săptămânal”.

Așadar, structura rutieră a fost refăcută pe zonele foarte degradate; strada a fost adusă pe toată lungimea la patru benzi cu lățimea benzii de minim 3.00 m, cu trotuare cu lățime de minim 1.50 și amenajare de parcări; străzile adiacente au fost amenajate cu aceeași structură ca a drumului principal pe o lungime de 10 m; intersecțiile cu alte drumuri laterale au fost amenajate corespunzător; drumurile laterale au fost amenajate pe o lungime de minim 10 m cu aceeași structură ca a drumului de bază.
Tot în cadrul lucrării, gurile de scurgere, precum și căminele de vizitare existente au fost aduse la noua cotă a străzii, pe zonele în care s-au realizat lărgiri ale părții carosabile; iar gurile de scurgere au fost relocate astfel încât să se asigure o scurgere și o evacuare a apelor pluviale eficientă.
De asemenea, au fost realizate marcajele corespunzătoare pentru siguranța circulației, respectiv semnalizarea rutieră și au fost introduse guri de scurgere noi în zonele în care a fost nevoie de suplimentarea acestora, fiind realizat accesul la proprietăți și sistemul rutier în partea carosabilă în două straturi.
Valoarea contractului a fost de 2.222.401,70 lei, inclusiv TVA.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.