nicoleta corbu

Originară din Pitești și absolventă a două facultăți (Facultatea de Litere – Universitatea București și Facultatea de Comunicare și Relații publice de la SNSPA), Nicoleta Corbu este una dintre mințile strălucite ale învățământului superior din România. Nicoleta predă din 2001 la SNSPA (Școala Națională de Studii Politice și Administrative), fiind profesor în cadrul Facultătii de Comunicare și Relații Publice.

În perioada 2012-2016, Nicoleta Corbu a fost decan al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice de la SNSPA, iar din 2020 este prorector în cadrul SNSPA și coordonează în calitate de director executiv Centrul de Cercetare în Comunicare.

Nicoleta Corbu este vicepreședinte al secțiunii de Comunicare politică a European Communication, Research and Education Association (ECREA). Între 2013 și 2021, a fost membru al Consiliului ARACIS (Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior). Nicoleta Corbu are un doctorat în sociologie, iar în perioada 2008-2009, a beneficiat de o bursă de cercetare Fulbright în Statele Unite (Universitatea din Georgia). În 2012, a fost visiting professor la Florida Gulf Coast University. A publicat cărţi în domeniile comunicare politică, politici educaționale și efecte media. A publicat mai mult de 90 de articole ştiinţifice şi capitole de cărţi.

Când era elevă la Școala ”Ion Pillat” din Pitești, Nicoleta Corbu a obținut premiul I la olimpiada națională de matematică.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.