bascov-primar.jpgO veste buna pentru localitatea Bascov a venit ieri de la Agenția de Mediu, anunță primarul Gheorghe Stancu. 
"Comunei noastre i s-a aprobat un proiect în valoare de 2.000.000 lei .
 
Prin acest program se vor înlocui corpurile de iluminat existente care au un consum ridicat de energie electrică cu corpuri de iluminat LED, pe tronsonsoanele unde nu există deja, totodată completându-se sistemul de iluminat public existent cu corpuri de iluminat cu surse LED.
 
De asemenea, se vor achiziționa și instala sisteme de telegestiune aferente acestor obiective. Prin implementarea noilor tehnologii, se urmărește reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, precum și a cheltuielilor pe care administrația locală le alocă pentru iluminatul public”.
 
Zilele acestea a fost finalizată prima etapa de înlocuire a lămpilor stradale, proiect obținut tot prin AFM, in valoare de aproximativ 1.000.000 lei.
După implementarea proiectului, pe toate străzile din localitatea noastră o sa fie un iluminat modern, eficient, iar costurile o sa se reducă semnificativ!", anunță primarul Gheorghe Stancu. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.