sorin sorescuÎncepând de săptămâna viitoare, în Argeș nu vor mai fi restricții privind porcii domestici, odată cu stingerea ultimului focar de pestă porcină. Practic, animalele vor putea circula fără restricții.

”Pe 6 decembrie am stins focarul de pestă porcină de la Rătești, iar pe 14 decembrie va fi stins focarul de pestă porcină de la Bradu. La porcii domestici din Argeș nu mai este vreun focar de pestă porcină. Nu mai este absolut nicio problemă”, spune Sorin Sorescu, directorul DSVSA Argeș.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.