joaca-nou3.jpgAstăzi, 18.11.2022, a avut loc recepția la terminarea lucrărilor aferente obiectivului „Modernizare loc de joacă bl. P30-P31, cartier Tudor Vladimirescu”.
Lucrările au fost executate de ASOCIEREA DFS CENTER GRUP SRL și SC INVEST PROSPEED ESM SRL – subcontractant – SC FUN ATTRACTION EXPERT SERVICE SRL, DFS CENTER GRUP SRL – lider asociere. Valoarea investiției este de 712602.18 lei, fără TVA (847996.59 lei cu TVA).
Cetățenii și copiii din zonă se pot bucura de un spațiu de recreere și relaxare prevăzut cu echipamente de joacă moderne, diferite constructiv și funcțional, bănci noi, covor elastic de cauciuc (tartan) – suprafață de contact sigură pentru protecția la impact.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.