gimnastica-pitesti.jpgLotul de gimnastică „Olimpic Argeș Gym” al Centrului Cultural Pitești a fost selectat de Federația Română de Gimnastică pentru a participa, în perioada 22 – 24 noiembrie 2022, pe ramura de Gimnastică acrobatică, la Programul de Dezvoltare și Concurs, în cadrul evenimentului sportiv „Gimnaști mici. Mari Campioni”, organizat la Bacău.

Cele 13 gimnaste piteștene vor concura, pe mai multe categorii de vârstă ți grupe de concurs, în două dintre competițiile evenimentului: ,,Selecția de gimnastică pentru fete” și Festivalul Național „Gimnastică pentru toți”.

"Le urăm success tinerelor gimnaste din Pitești și le așteptăm acasă cu noi trofee!", transmit autoritățile locale din Pitești. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.