viorel letcan

Experții de la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” Bucureşti au finalizat în această săptămână expertiza psihiatrică în cazul lui Viorel Letcan, bărbatul din Bascov care pe 9 august și-a ucis cinci membri ai familiei cu o violență greu de imaginat. Iar concluzia este devastatoare: criminalul a avut discernământ. Informația a fost confirmată pentru FinanciarPress.ro de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

Expertiza medico-legală psihiatrică în cazul celor cinci crime de la Bascov a fost încheiată printr-un raport de expertiză întocmit de o comisie medico-legală psihiatrică din cadrul Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” Bucureşti, raport de expertiză ce a fost depus la dosar şi a fost comunicat către inculpat. În cee ce privește conţinutul şi concluziile raportului de expertiza medico-legală psihiatrică, nu se constată în cauză, în acest moment, cauza de neimputabilitate prevăzută de articolul 28 Cod penal – iresponsabilitatea, care să împiedice continuarea urmăririi penale penale”, au precizat pentru FinanciarPress.ro procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș. Pentru faptele sale, Viorel Letcan riscă să fie condamnat la închisoare pe viață.

Pe 9 august a.c., Viorel Letcan şi-a omorât cu pietre şi cu un ciocan părinţii şi fratele în timp ce aceştia dormeau, după care a traversat strada şi a mers în vila surorii sale, ucigând-o atât pe ea, cât şi pe fetiţa ei, în vârstă de doar cinci ani. Asasinul este în arest preventiv.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.