piata mioveni 01

Administrația publică din Mioveni are constant proiecte foarte utile pentru comunitate. Iar un proiect foarte important pentru anii următori este cel legat de realizarea unei noi Piețe Agroalimentare la Mioveni, pe locul actualei piețe, ce va fi demolată. Proiectul a fost deja prezentat într-o ședință de Consiliu Local din această toamnă.

Viitoarea Piață Agroalimentară va fi o construcție spectaculoasă, funcțională și modernă și va avea printre altele o terasă parțial acoperită pentru alimentația publică și parcare cu 52 de locuri, dintre care două pentru persoane cu dizabilități. Piața va avea și adăpost antiatomic. 4778 metri pătrați va fi suprafața totală desfășurată a viitoarei piețe. Primarul Ion Georgescu dorește ca anul viitor să fie obținută finanțarea, urmând ca în scurt timp să înceapă și demolarea. Însă înainte de demolare se vor căuta și găsi soluții de relocare temporară pentru actualii comercianți. Cel mai probabil, noua piață agroalimentară va funcționa din decembrie 2025.

piata 02

piata 03

piata 04

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.