cale ferata golestiDupă cum se știe, în cel mult trei ani, pe ruta Pitești-București vor circula primele trenuri cu hidrogen. Însă cum pe multe porțiuni actualele șine de cale ferată sunt vechi, acestea trebuie înlocuite în procent majoritar, ca și toate sistemele conexe. Iar CFR va finaliza până la sfârșitul lunii octombrie licitațiile pentru înlocuirea progresivă a elementelor componente ale suprastructurii căii ferate pe ruta Pitești-București.

Pentru tronsonul Titu-Călinești-Golești, valoarea estimată fără TVA a lucrărilor este de 374,3 milioane lei. Pentru tronsonul Călinești-Golești, valoarea contractului este de 82,1 milioane lei. Lucrările pe cele două tronsoane trebuie finalizate până în toamna anului 2024. Și asta deoarece cel târziu în primăvara lui 2025 trebuie să intre în circulație trenurile cu hidrogen.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.