primaria-pitesti-1.jpgLocuiești sau studiezi în Pitești și vrei să știi mai multe despre cum te poți dezvolta, contribuind pozitiv în viața comunității? Îți dorești să faci parte dintr-o echipă tânără și entuziastă de oameni care nu doar vorbesc despre ce trebuie făcut, ci și acționează?

Ai această șansă, participând la evenimentul organizat vineri, 30 septembrie, în Piața Primăriei din Pitești: târgul de ONG-uri pentru voluntariat, organizat de Asociația „Azi elevi, mâine lideri”.

Susținut de către Primăria Municipiului Pitești, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș, cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” și Casa de Cultură a Studenţilor, proiectul PITASO reunește 12 asociații care, alături de parteneri, vor promova implicarea tinerilor în activități de voluntariat, pe mai multe direcții: activism de mediu, reprezentare civică, acțiuni caritabile, activități de tineret etc.

În cadrul evenimentului de vineri, care încheie Săptămâna Europeană a Sportului, asociațiile implicate - EuropeDirect Argeș, Asociaţia Civică #activAG Pitești, Simbio Pitești, Interact Pitești, AISEC Pitești, Zimbrii Carpatini, OFACEM, OVD Argeș, Asociația Smile, ESN Pitești, Imago Mundi, Asproedu, Salvați Copiii România (filiala Argeș) - vor desfășura activități independente, dar vor avea loc și activități în comun, precum „Colțul de interviuri”, „Construim împreună”, Colțul „Fii voluntar acum” și multe altele.

Deschiderea evenimentului va fi la ora 11:00, în Piața Primăriei din Pitești, iar festivitatea de închidere va avea loc între orele 17:00 și 18:00.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.