terceanu

Dumitru Terceanu, unul dintre cei mai apreciați medici veterinari din Argeș și un OM de nota 10 s-a stins din viață la 67 de ani. Iar conducerea DSVSA Argeș a transmis un mesaj emoționant.

”DSVSA Argeș anunță cu deosebită tristețe încetarea din viață a medicului veterinar de liberă practică dr. Terceanu Dumitru, medicul cunoscut între colegi drept doctorul cu cel mai frumos scris. Suntem profund îndurerați că unul dintre cei mai apreciați medici veterinari din județ a plecat la cer, lăsând în urmă multe regrete și lacrimi din partea colegilor. Suntem alături de familia îndurerată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl aiba în pază”, spun reprezentanții DSVSA Argeș.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.