piata stefanesti

Începând de miercuri 7 septembrie a.c., Piața Agroalimentară Ștefănești a devenit operațională.

Primăria Orașului Ștefănești a contactat producătorii de fructe și legume care dețin certificate de producători și care se aflau în baza de date a autorității și i-a invitat să facă demersurile necesare pentru a putea comercializa produsele în Piața Agroalimentară din Ștefănești. O parte dintre aceștia au răspuns invitației Primăriei Ștefănești, iar alții urmează să-și finalizeze documentațiile conform legii, în așa fel încât, cel mai probabil începând cu luna octombrie, își vor putea promova atât munca, cât și produsele din propriile grădini în piața noastră.

”Adresăm în continuare invitația către producătorii locali și comercianții interesați să închirieze spațiu comercial, să contacteze Primăria Orașului Ștefănești, apelând numărul de telefon 0248266752 / interior 121 - persoană de contact : Ivașcu Cristinel. Iar pe dumneavoastră, dragi locuitori, vă invităm să consumați produse românești, pentru că numai așa putem încuraja producătorii locali să comercializeze produsele proprii, iar noi vom putea să redescoperim gustul și aroma fructelor și legumelor românești!”, spune primarul Nicolae Velcea.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.