gradini buzunar campulung

Elena Lasconi, foarte activa primăriță USR de la Câmpulung Muscel, continuă constant proiectele foarte benefice pentru comunitate. Iar cel mai recent proiect este acela de a realiza grădini de buzunar în oraș.

”Mai exact, transformăm betoanele în verde. Nu cu vopsea, ci cu plante și arbori. După cum știți am obținut 125 de mii de euro fonduri norvegiene pentru “Elaborarea planurilor de atenuare și adaptare la schimbările climatice în municipiul Câmpulung”, în cadrul Programului RO-Mediu. Acest program e implementat în parteneriat cu Agenția Norvegiană de Mediu și statele donatoare Islanda, Liechtenstein, Norvegia. Până la sfârșitul anului vom definitiva toată documentația. Sper să obținem finanțare din aceleași fonduri pentru realizarea grădinilor de buzunar. Suntem opt municipii care “se bat” pentru primele patru locuri ca să obținem banii necesari”, spune primărița Elena Lasconi.

Partenerii acestui proiect foarte util sunt: Universitatea București, Facultatea de Geografie și Liechtenstein Institute for Strategic Development.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.