cabana-voina.jpgTabăra Internațională de meșteșuguri “Tradiții din regiunea ta”, aflată la a XII-a, are loc în perioada 30 august – 2 septembrie la Cabana Voina și reunește pentru câteva zile (4 zile/3nopți) peste 120 de copii din județul Argeș.  

Alături de meșterii populari din Argeș care coordonează activitatea secțiilor de meșteșuguri pe care Școala Populară de Arte le are în județ, vor susține ateliere demonstrative si meșteri populari din Teleorman, Olt, Gorj, Maramureș și meșteri populari din 2 localități din Letonia: Jelgava și Salgale.  

Copiii își vor demonstra abilitățile și vor avea posibilitatea sa învețe și alte meșteșuguri în afara celor studiate la Școala de Arte, precum: țesut-cusut, sculptura în lemn, fierărie, olărit, împletituri nuiele, confecționat păpuși tradiționale, pictură de icoane pe sticla, confecționat instrumente muzicale, măști și încondeiat ouă.

Atelierele de lucru se desfășoară în complexul turistic Cabana Voina, una dintre cele mai bogate zone etnofolclorice ale Argeșului. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.