bacalaureatMarți 16 august s-a desfășurat prima probă scrisă a examenului național de bacalaureat, sesiunea august-septembrie, la disciplina Limba și literatura română.

În cele 5 centre de examen constituite în județul Argeș s-au înscris pentru susținerea probei de astăzi 567 de candidați (511 profil real și 56 profil uman). Au fost prezenți 481 candidați, neprezentându-se un număr de 86 candidați. S-a înregistrat o tentativă de fraudă.

Afișarea primelor rezultate, în format anonimizat, conform prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor - GDPR), va avea loc în data de 31 august (până la ora 12:00). Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 - 18:00, atât în format clasic/letric, cât și electronic.

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor (interval 1 - 2 septembrie), vor fi comunicate în data de 3 septembrie.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.