spital mioveni proiect europeanSpitalul Orășenesc Mioveni a finalizat cu succes implementarea proiectului „Creșterea capacității de gestionare a crizei cauzată de virusul COVID – 19 prin dotarea cu aparatură medicală a SPITALULUI ORĂȘENESC MIOVENI”. Grație acestui proiect finanțat cu fonduri europene, Spitalul Mioveni a fost dotat cu aparatură medicală de ultimă generație, de la Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală până la Compartimentul Primiri Urgențe.

Valoarea totală a Contractului de finanțare este de 23.798.474,57 lei, echivalentul a 4,9 milioane de euro, valoare totală eligibilă nerambursabilă. Proiectul este finanțat 100% prin FEDR (Fondul European de Dezvoltare Regională). Proiectul a a început pe 15 octombrie 2020 și a avut o durată de aproape doi ani.

Printre dotările de ultimă generație implementate la Spitalul Mioveni grație acestui proiect cu fonduri europene se numără: Computer tomograf cu instalare in container; aparat radiologie digitala mobil la patul bolnavului; braț C 3D cu detector digital - Chirurgie ortopedica sau braț C 2D cu detector digital - Chirurgie generala / urologie.

Tot grație acestui proiect major, Spitalul Mioveni are de acum o stație proprie de producere a oxigenului.

spital mioveni 02spital mioveni

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.