titularizare

Rezultatele finale (după soluționarea contestațiilor) obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar - sesiunea 2022 - au fost publicate miercuri 27 iulie, pe pagina web dedicată, titularizare.edu.ro.

Rata notelor peste 7 (șapte) obținute de candidații care au susținut proba scrisă în județul Argeș este de 295. Procentul notelor între 7 și 10 este de 46.68%. Tot în Argeș, 12 candidați au obținut nota 10 (zece), la disciplinele Arte vizuale (educație plastică/ educație vizuală/educație artistică), Limba și literatura română și matematică, elemente de pedagogie școlară, metodica predării limbii și literaturii române/ comunicării în limba română și metodica predării matematicii/matematicii și explorării mediului în învățământul primar (învățământ primar în limba română), limba și literatura română, pedagogia preșcolară și metodica desfășurării activităților instructiv-educative în grădinița de copii. Nu mai puțin de 133 de profesori (dintre care 33 pe educație fizică și sport) au luat note sub 5 la titularizre.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată (titularizare), în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice organizate de către Inspectoratul Școlar Argeș în zilele de 29 iulie și 1 august a.c.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.