politie-in-padure.jpgÎn ziua de 20 iulie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o zonă împădurită, de pe raza localității Stoenești, a fost găsit trupul unui bărbat.

Spre zona indicată s-a deplasat echipa operativă, care a  efectuat cercetarea la fața locului. 

Întrucât zona este greu accesibilă, polițiștii au solicitat sprijinul salvamontiștilor, pentru ca trupul bărbatului să fie coborât, în vederea parcurgerii procedurilor legale.

Din verificările preliminare, s-a stabilit faptul că trupul este al unui bărbat, de 64 de ani, din Stoenești. Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.