inscriere-iulia-zanfirescu.jpgElevii declarați admiși în urma repartizării din 14 iulie 2022, în clasa a IX-a, anul școlar 2022-2023 la Liceul Teoretic Iulia Zamfirescu Mioveni, vor depune dosarele de înscriere la Comisia de Înscriere Liceu în zilele de:

Vineri, 15 iulie 2022, interval orar 9 -14
Luni, 18 iulie 2022, interval 9 - 14

LOCAŢIA:

sala 3 - profil uman (filologie, științe sociale), intrarea B
sala 4 - profil real (matematică-informatică, științele naturii), intrarea B

DOSARUL DE INSCRIERE

Se vor aşeza într-un dosar de plastic, în următoarea ordine:
1. Fişa medicală
2. Certificat naştere elev - copie
3. Carte de identitate elev - copie
4. Carte de identitate părinte 1 – copie
5. Carte de identitate părinte 2 - copie
6. Adeverinţă medie admitere - original
7. Foaie matricolă - original
8. Contract educaţional (se completeaza la liceu)
9. În cazul părinţilor divorţaţi se va depune şi hotărârea de divorţ.

La înscriere se vor prezenta şi originalele. Este obligatorie prezența elevului însoțit de unul dintre părinți (în cazuri deosebite însoțitorul va avea procură). Elevii care nu se înscriu în perioada menționată, conform metodologiei, sunt considerați RETRAȘI.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.