linie dubla bulevard dacia mioveniÎn conformitate cu normele privind siguranța rutieră pe drumurile publice, CNAIR, administrator al DN 73D - denumit Bulevardul Dacia pe sectorul care străbate orașul Mioveni, conform proiectului a modificat marcajul rutier din zona stației de carburanți OMV.

Astfel, prin trasarea liniei duble se interzice depășirea axului drumului și accesul în stația OMV de pe un sens de mers pe celălalt!

”Șoferii care efectuează această manevră se expun riscului de a rămâne pietoni! Pentru șoferii care vin dinspre Mioveni, accesul în stația de carburanți se face prin sensul giratoriu de la Bazin.

Măsura a fost luată pentru a se reduce posibilitatea producerii unor accidente, în zona existând un istoric negativ privind evenimentele rutiere”, precizează primarul Ion Georgescu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.