daciaAmpla lucrare de asfaltare a Bulevardului Dacia din Mioveni, una dintre cele mai mari dorințe a locuitorilor orașului, dar și a administrației locale, este la un pas de finalizare

Joi 30 iunie și vineri 1 iulie se vor turna ultimele porțiuni de covor asfaltic, urmând ca de luni, 4 iulie, să înceapă efectuarea marcajelor rutiere.

”Pentru a nu se crea ambuteaje, în special la orele de vârf, în aceste ultime două zile, vă rog să evitați zona de nord a orașului, în special pe sectorul blocurilor M1, M2, L2, L4 și să folosiți rute alternative. Blocarea bulevardului probabil a produs discomfort, însă de rezultatul acestor lucrări vom beneficia mulți ani de acum înainte!”, spune primarul Ion Georgescu.

Asfaltarea ultimilor cinci kilometri din Bulevardul Dacia din Mioveni, cea mai importantă arteră rutieră a orașului, a început pe 9 mai. În anii trecuți au fost asfaltați și ceilalți 5 kilometri din totalul de 10 kilometri ai Bulevardului Dacia. Artera rutieră principală a orașului ține de Drumurile Naționale, însă la insistențele primarului Ion Georgescu, oficialii de la Ministerul Transporturilor au acceptat să intervină.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.