pendiuc

Înregistrat la finalul lui 2021 la Judecătoria Pitești, procesul în care fostul primar Tudor Pendiuc este acuzat de infracțiuni la regimul silvic, alături de Mircea Braniște, fostul director ADP Pitești, a ajuns la a treia amânare. Și asta deoarece la termenele de până acum avocații celor doi nu s-au putut prezenta. Astfel că instanța s-a văzut nevoită, la termenul din această lună, să amâne primul termen tocmai până pe 13 septembrie a.c.

Dosarul este o disjungere dintr-un alt dosar celebru, cel în care Tudor Pendiuc a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru asfaltarea ilegală a unui drum până la vila fostei sale secretare.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești îi acuză pe Tudor Pendiuc și pe Mircea Braniște, că în urma asfaltării nu au respectat dispozițiile legale, ce reglementează cazurile în care poate fi redus fondul forestier național. Mircea Braniște este acuzat de săvârșirea infracțiunii de reducere a fondului forestier național, în timp ce fostul primar Tudor Pendiuc a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de instigare la reducerea fondului forestier național.

 

 

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.