ducan mioveni

17 elevi din Argeș au reușit în acest an să obțină media 10 la evaluarea națională. Iar printre acești tineri de excepție se numără și Ioana Cristiana Ducan, elevă a Școlii ”George Topârceanu” din Mioveni, adolescenta fiind singura din oraș care a reușit această performanță de invidiat.

”Felicitări pentru rezultate și pentru efortul depus!”, i-a transmis primarul Ion Georgescu tinerei performere.

La examenul de Evaluare Națională 2022, în județul Argeș, 59 de elevi au obținut nota 10 la proba de Limba Română, 150 de elevi au obținut nota 10 la proba de Matematică, 17 dintre aceștia reușind să obțină media generală 10.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.