rezultate bac arges

Ministerul Educației a publicat luni 27 iunie 2022, pe site-ul dedicat (bacalaureat.edu.ro) rezultatele obținute de absolvenții studiilor liceale care au susținut probele examenului național de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2022.

Rata cumulată de promovare (înainte de contestații) în județul Argeș este de 73.45%

La nivelul județului Argeș nu s-a înregistrat nicio medie de 10.

Pe discipline de examen, situația candidaților cu note de 10 în Argeș este următoarea:

• 5 elevi au obținut nota 10 la proba de Limba și literatura română;

• 147 elevi au obținut nota 10 la proba obligatorie a profilului;

 • 207 elevi au obținut nota 10 la proba la alegere a profilului și a specializării.

Contestațiile pot fi depuse/transmise luni 27 iunie, în intervalul orar până la ora 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele înregistrate după soluționarea contestațiilor vor fi anunțate vineri, 1 iulie.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.