asfaltari campulungElena Lasconi, primărița USR de la Câmpulung, continuă să arate constant că este implicată cu fapta în dezvoltarea comunității. Iar cel mai recent proiect va duce la reabilitarea mai multor străzi din zone marginalizate din oraș. Concret, vor fi asfaltați peste 3.500 de metri liniari de străzi și tot acolo se va introduce canalizare și apă. Este vorba de un proiect depus prin GAL și intitulat: “Reabilitarea străzilor Grigore Alexandrescu, Valea Bărbușii, Leculești și Pârșenilor din ZUM Cazărmilor”. Valoarea proiectului este de 12.511.362 lei.

 Prin proiect se vor executa structuri rutiere noi, rezistente la îngheț-dezgheț, cu amenajarea de dispozitive de colectare și scurgere a apelor de suprafață. Pe scurt, asfaltare profesionistă și rigole. De aceste investiții (asfaltare, canalizare, apă) vor beneficia peste 12.500 de persoane din trei zone urbane marginalizate”, spune primărița Elena Lasconi.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.